Harry, Meghan

Kiest Meghan Hollywood boven prins Harry?

Steeds sterkere geruchten willen dat haar filmambities prins Harry en Meghan Markle verder uit elkaar drijven.

Prins Harry was altijd al minder ambitieus dan zijn eega Meghan Markle. Hij is vooral uit op rust en privacy. Zij wil Hollywood veroveren, en heeft daarvoor al de nodige stappen gezet. De laatste doet vermoeden dat haar ambities haar huwelijk het ravijn in duwen!

Malibu

Geruchten over een verhuizing van Montecito naar het nog mondainere Malibu, vlakbij Hollywood, worden steeds sterker. Het stel zou al op huizenjacht zijn. Maar dat komt dan vooral bij Meghan vandaan. Prins Harry zou totaal geen zin hebben in een verhuizing!

Alleen – Voor de  carrière die Meghan voor zichzelf heeft uitgestippeld is een verhuizing naar het hart van de Amerikaanse entertainmentbusiness een must!

Ze tekende onlangs bij het prestigieuze talentenbureau William Morris Endeavour, en zou daar nu zelfs een hotelsuite aan de overkant van de straat hebben betrokken! Alleen, want Harry zit nog in Montecito.

Glamour

Geen haar op zijn kalende hoofd peinst over verkassen naar Malibu, de plaats die hij verafschuwt. Teveel toeristen. Te druk. Teveel glamour en glitter. Misschien dat alleen een goede school voor Archie en Lilibet hem kan overhalen.

Tip van de redactie: koninklijke hondenmand

BESTEL HIER

GB News/Gala/Woman’s day

#Royaltynl