Beatrice 2

Man van Beatrice viert 1 jaar huwelijk met dít superlieve bericht

Royal koppel prinses Beatrice en haar Edoardo waren afgelopen weekend 1 jaar getrouwd. Hij zette zijn lief goed in het zonnetje door een heel oprecht en aandoenlijk bericht – met leuke foto- te delen via Instagram.

De twee tortelduiven stapten op 17 juli 2020 in het huwelijksbootje. Hun trouwdag was al eens verzet, in verband met corona. Maar het stel koos uiteindelijk voor een nogal ‘geheime‘, onverwachte zomerbruiloft met een zeer select gezelschap. Inmiddels in Beatrice in verwachting van hun eerste kindje samen. Daarvan konden we laatst deze leuke babybuikfoto’s al met je delen.

Edoardo Mapelli Mozzi, oprichter van een bedrijf voor vastgoedontwikkeling en interieurontwerp, mag dan een erg Italiaans klinkende naam hebben, hij werd ‘gewoon’ in Londen geboren. Edoardo heeft al een zoontje uit een eerdere relatie: Christopher Woolf. Ter ere van 1 jaar huwelijk met Beatrice deelde hij onderstaand, lieflijk bericht. Vrij vertaald staat er: ‘Ik kan niet geloven dat er al een jaar voorbij is. Iedere seconde van iedere dag is zo gelukzalig geweest. Vol plezier en liefde. Jij bent de aardigste, liefste en mooiste van de wereld. Bedankt, mijn schat, voor iedere seconde.’

LEES OOK:

9 foto’s van Sarah Ferguson door de jaren heen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie, @edomapellimozzi