Beatrice 2

Leuk: 2 babybuikfoto’s van prinses Beatrice

Na de bevalling van zusje Eugenie afgelopen februari is Beatrice in het najaar aan de beurt. Zij en haar man Edoardo verwachten dan hun eerste kindje. We hebben een tweetal mooie foto’s voor je van haar babybuik!

Beatrice is 33 jaar en haar man Edoardo is 38. Hij heeft al een zoontje uit een vorige relatie. Beatrice en Edoardo trouwden – middels een kleine, intieme en pas áchteraf bekendgemaakte! – ceremonie in de zomer van 2020. Toen droeg ze één van haar oma’s ‘vintage‘ jurken, die speciaal voor de grote dag vermaakt was.

Nu is ze dus in verwachting van hun eerste kindje. Dat geboren wordt in hetzelfde jaar als het eerste kindje van zusje Eugenie. Oma Sarah Ferguson zal dus ongetwijfeld heel wat luiers verschonen en liedjes zingen in 2021! We spotten deze mooie foto’s van Beatrice en Edoardo, waarop haar babybuikje goed te zien is. Ken je zelf iemand die een kindje verwacht? Je vindt de leukste kraamcadeaus online, om van te smullen, zo zoet!

Exclusive: * Embargo: Strictly No Web Before 8pm May 20th 2021 Bst: **premium Exclusive Rates Apply**princess Beatrice Seen For The First Time Since Announcing Her Pregnancy This Morning! Beatrice Was Seen Looking Happy As She Smiled And Laughed In Chelse
Beatrice Babybuik Foto 2

LEES OOK:


Foto’s van de eerste huwelijksdag van Caroline van Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest / Splash News Online / Backgrid

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen