Sarah Ferguson Kanker echtgenote prins Andrew

9 foto’s van Sarah Ferguson door de jaren heen

Sarah Ferguson, de Britse hertogin van York – ook aangeduid als Fergie -bleef na haar scheiding van prins Andrew goede vrienden en op dit moment is er zelfs sprake dat de twee opnieuw trouwen.

De Britse Hertogin van York Sarah Ferguson heeft huidkanker. Bij de ex-echtgenote van prins Andrew is onlangs een kwaadaardig melanoom gevonden. en dat vlak na haar behandeling voor borstkanker. Gelukkig is er ook goed nieuws, want Sarah Ferguson en prins Andrew gaan wellicht weer trouwen. Toestemming van koning Charles hebben ze al.

Tijd om eens wat mooie foto’s van vroeger tevoorschijn te halen. Wat natuurlijk meteen opvalt aan Sarah Ferguson is haar markante rode haar. Ook vervult ze haar rol als kinderboekenschrijver én -voorlezer met verve. Ze heeft zelfs haar eigen YouTube-kanaal, waarop ze – soms met bekende gasten – boekjes voorleest en knutselt.

Lees ook: Sarah Ferguson heeft huidkanker

Sarah Ferguson en Andrew

Sarah Ferguson en prins Andrew zijn altijd goede vrienden gebleven. Ook in moeilijke tijden bleven ze bij elkaar. Ze wonen alweer een tijdje opnieuw samen en er zijn serieuze plannen voor een bruiloft. Op onderstaande foto zie je ze samen tijdens Royal Ascot in 2019.

Sarah Ferguson En Prins Andrew
Sarah Ferguson En Prins Andrew

We kijken naar Sarah Ferguson door de jaren heen, leuk om te zien of en hoe ze veel veranderd is!

Dit is er met recht eentje uit de oude doos. Al in hun kindertijd ontmoetten Andrew en Sarah elkaar. Het zou pas jaren erna zijn dat ze verkering kregen en uiteindelijk trouwden. Op de voorgrond spot je ook nog Edward, met een jeugdvriendinnetje. En natuurlijk queen Elizabeth, met de zonnebril.

Lees nu: gaat koning Harald van Noorwegen toch aftreden?

Sarah Ferguson En Andrew In Hun Kindertijd

Eén van de verlovingsfoto’s van Sarah en Andrew. De verloving werd aangekondigd in maart 1986, een paar maanden voor hun huwelijksdag.

Sarah 2

Natuurlijk mag een foto van hun bruiloft dan ook niet ontbreken! Hier zien we Andrew in militair kostuum (zoals gebruikelijk) en Sarah in haar Lindka Cierach-jurk.

Sarah 3

Peuter Eugenie en kleuter Beatrice gezellig op stap met moeder Sarah. Wat een leuke gele laarsjes ook.

Sarah 4

Sarah was nog weleens te gast in de talkshow van Oprah Winfrey. Soms spraken ze dan over de klusjes en beroepen die Sarah uitoefende om brood op de plank te krijgen, na haar scheiding van Andrew.

Sarah 5

Niet zo lang geleden verraste Sarah, door deze ‘jonge’ foto te gebruiken als haar LinkedIn-profielfoto. Ze gebruikt de foto inmiddels ook als Instagram-profielfoto.

Sarah Ferguson

Dit is een recent beeld van haar. Keurig gekleed en poserend met één van haar kinderboekjes. Wat kleurt dat groene jasje mooi bij haar haar!

Sarah 6

Nog zo’n heerlijke met haar dochters. De meiden hebben met beide ouders een goede band. Met vader Andrew poseren ze nauwelijks meer, omdat zijn gedragingen en keuzes van het verleden momenteel gevoelig liggen.

Sarah 7

De hekkensluiter is Sarah die helemaal in haar element is, draagt een bloemetjesdiadeem en heeft een heel publiek aan knuffels om zich heen verzamel, voor ‘storytime’.

Sarah Ferguson Weekend

LEES OOK:

Genieten: video van Madeleine die danst op zomermuziek

De Sarah Ferguson story

Meer weten over de hertogin? Bekijk dan dit leuke YouTube filmpje over haar.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Lees ook: slecht nieuws voor Sarah Ferguson

TIP VAN DE REDACTIE

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Prins Charles

Prins Charles

Sally Bedell Smith

TEKST ROYALTYNL/ MANON DAELMANS

Beeld: Instagram @sarahferguson15, Pinterest, ANP/EPA/ GettyImages