Fergie

9 foto’s van Sarah Ferguson door de jaren heen

Sarah Ferguson – ook veel aangeduid als Fergie – is en blijft een markante vrouw. Na haar scheiding van prins Andrew bleven zij vrienden en woonden zij zelfs jarenlang op hetzelfde landgoed. We hebben leuke plaatjes voor je van ‘Fergie’ door de jaren heen.

Wat natuurlijk meteen opvalt aan Sarah is haar markante rode haar. Ook vervult ze haar rol als kinderboekenschrijver én -voorlezer met verve. Ze heeft sinds vorig jaar een eigen YouTube-kanaal, waarop ze – soms met bekende gasten – boekjes voorleest en knutselt.

We kijken naar Sarah Ferguson door de jaren heen, leuk om te zien of en hoe ze veel veranderd is!

Dit is er met recht eentje uit de oude doos. Al in hun kindertijd ontmoetten Andrew en Sarah elkaar. Het zou pas jaren erna zijn dat ze verkering kregen en uiteindelijk trouwden. Op de voorgrond spot je ook nog Edward, met een jeugdvriendinnetje. En natuurlijk queen Elizabeth, met de zonnebril.

Sarah Ferguson En Andrew In Hun Kindertijd

Eén van de verlovingsfoto’s van Sarah en Andrew. De verloving werd aangekondigd in maart 1986, een paar maanden voor hun huwelijksdag.

Sarah 2

Natuurlijk mag een foto van hun bruiloft dan ook niet ontbreken! Hier zien we Andrew in militair kostuum (zoals gebruikelijk) en Sarah in haar Lindka Cierach-jurk.

Sarah 3

Peuter Eugenie en kleuter Beatrice gezellig op stap met moeder Sarah. Wat een leuke gele laarsjes ook.

Sarah 4

Sarah was nog weleens te gast in de talkshow van Oprah Winfrey. Soms spraken ze dan over de klusjes en beroepen die Sarah uitoefende om brood op de plank te krijgen, na haar scheiding van Andrew.

Sarah 5

Niet zo lang geleden verraste Sarah, door deze ‘jonge’ foto te gebruiken als haar LinkedIn-profielfoto. Ze gebruikt de foto inmiddels ook als Instagram-profielfoto.

Sarah Ferguson

Dit is een recent beeld van haar. Keurig gekleed en poserend met één van haar kinderboekjes. Wat kleurt dat groene jasje mooi bij haar haar!

Sarah 6

Nog zo’n heerlijke met haar dochters. De meiden hebben met beide ouders een goede band. Met vader Andrew poseren ze nauwelijks meer, omdat zijn gedragingen en keuzes van het verleden momenteel gevoelig liggen.

Sarah 7

De hekkensluiter is Sarah die helemaal in haar element is, draagt een bloemetjesdiadeem en heeft een heel publiek aan knuffels om zich heen verzamel, voor ‘storytime’.

Sarah Ferguson Weekend

LEES OOK:

Genieten: video van Madeleine die danst op zomermuziek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @sarahferguson15, Pinterest, ANP/EPA