Genieten: video van Madeleine die danst op zomermuziek

De Zweedse koninklijke familie viert – net als in voorgaande jaren – vakantie op Öland. Een van de vele Zweedse eilanden. Daar heeft ook Madeleine zich bij hen gevoegd, met haar gezin. En tijdens een concert van zangeres Lena Philipsson kon ze het niet laten even lekker los te gaan!

Madeleine is helemaal blij dat ze haar familie eindelijk heeft kunnen opzoeken. Thuisland Zweden was haar vaste stek voor de zomervakanties, maar wonend in Florida kon ze Scandinavië natuurlijk een tijdlang niet bereiken en bezoeken, vanwege de reisrestricties. Een paar weekjes geleden voegde ze zich dan toch bij hen. Ook man Chris en hun 3 kinderen zijn van de patij.

Vader en koning Carl Gustaf en moeder en koningin Silvia zijn er ook. En een deel van de andere kinderen en kleinkinderen ook. Traditiegetrouw vieren zij samen vakantie op Öland. En al net zo’n traditie zijn de Solliden Sessions, een serie van zomeravondconcerten. Daar laten de Zweedse royals zich graag en met regelmaat even zien. Er is ook gewoon (vakantie)publiek welkom.

Tijdens het concert van zangeres Lena Philipsson (in Zweden erg populair) kon Madeleine het niet weerstaan om even heel goed mee te swingen. Extra leuk is dat je kunt zien dat ze ook echtgenoot Chris probeert aan te zetten tot wat beweging. Hij blijft echter op zijn stoel zitten! Moeder Silvia lijkt ook geamuseerd door Madeleines dansdrang.

Een vrolijk geheel! De video komt van de Zweedse krant Expressen.

LEES OOK:

Charlene videobelt vanuit Zuid-Afrika met haar kinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP, Expressen. Beeld: ANP/EPA, Expressen