Ontwerp Zonder Titel (7)

‘Louis moet geen Harry worden’

Na alle strapatsen die Harry uithaalde, gaan Kate en William geen nieuwe ‘spare’ opvoeden. De kroning is daarbij belangrijk.

Dat zegt royaltykenner Mollard. Volgens haar is alles er op gericht Louis binnenboord te houden. Zo hoeft hij zich nooit buitengesloten te voelen. Een klacht die Harry tot vervelens toe blijft herhalen over de manier waarop hij zelf zou zijn behandeld.

Zij voegde eraan toe dat de ouders al lang het centrale belang van familie voor hun merk hebben laten zien. Dat gaan we straks bij de kroning van Charles meemaken en beleven.

Ceremonie

Mollard vindt dat ze Louis een herinnering aan de ceremonie kunnen meegeven, die zijn band met de monarchie versterkt, zodat hij er later bij is als grote broer George koning is. Het is volgens haar ook belangrijk, dat George, Charlotte en Louis op de grote dag als eenheid zullen optreden.

Uit gelekte plannen blijkt dat George, Charlotte en Louis zich bij koning Charles en Camilla zullen voegen als ze Westminster Abbey verlaten tijdens de ceremonie op 6 mei.

‘Het hele merk van de Waleses is heel erg “we zijn een familie, we doen het allemaal samen. We willen straks geen uitloper dwarsligger zoals Harry.”’

Te jong

Er werd al lang verwacht dat toekomstige koning prins George de kroning zou bijwonen, maar het was nog niet eerder bekend dat zijn broers en zussen ook een rol zouden spelen.

George en Charlotte werden de jongste leden van de koninklijke familie die ooit deelnamen aan een begrafenisstoet, toen ze vorig jaar deelnamen aan de begrafenis van de koningin – maar Louis werd als te jong beschouwd.

Leestip

BESTEL HIER

Mirror

#Royaltynl