Harry En Meghan (2)

Komen Harry en Meghan naar de kroning?

Niemand die het weet, en dat zorgt in Londen voor de nodige problemen en verwarring bij de de organisatoren.

Uiterlijk maandag hebben de gasten met een uitnodiging moeten laten weten of ze erbij zijn. Maar van Meghan en Harry is nog steeds niets vernomen, en dat wordt problematisch.

Het zorgt voor veel hoofdpijn bij de organisatoren van het mega-ingewikkelde evenement. Zij willen zo langzamerhand in gaan plannen wie waar zit en de veiligheid tot in de puntjes regelen.

Balkon

Eén ding staat wel al vast: Meghan en Harry zijn geen werkende royals en mogen dus niet op het balkon met de rest van de familie. Daar is alleen plaats voor ‘de laatste 15’, zoals de werkende royals worden genoemd die hun leven geven voor de monarchie.

Buckingham Palace wil geen  nader commentaar geven, maar in hofkringen wordt gefluisterd dat de deadline voor Harry en Meghan niet zo strikt zal worden georganiseerd. Al begint de tijd nu echt te dringen.

Geruchten gaan ook dat Harry en Meghan alles expres doen, zodat de aandacht vooral op hen zal zijn gericht.

Excuses

Charles heeft zijn zoon en schoondochter uitgenodigd en dat hebben zij ook bevestigd. Maar verder is er al enige tijd geen enkel contact meer. Harry zou pas verder willen praten als Charles en William hun excuses hebben aangeboden. Vooral William gaat dat niet doen.

Leestip

BESTEL HIER

Mail Online

#Royaltynl