William, Kate

Kate tikt William op de billen

Prinses Kate gaf haar echtgenoot prins William een tik op de billen, tijdens de Schotse kroning in Edinburgh.

Het was een ongewoon spektakel: Kate, de prinses van Wales, die haar man, de prins van Wales, liefdevol op de billen tikt. Een zeldzaam openbaar vertoon van genegenheid.

Kroon

Kate en William keken samen met Camilla toe hoe Charles de kroon van Schotland kreeg aangeboden tijdens zijn Schotse kroning in St Giles’ Cathedral in Edinburgh.

De ceremonie in St Giles’ Cathedral is een belangrijk onderdeel van de Royal Week, waarin Charles en Camilla verschillende afspraken hebben in Schotland.

Ondanks de formaliteit van de gelegenheid leek Kate in een speelse bui te zijn. Op een gegeven moment tikte ze haar man zachtjes op zijn achterwerk.

Pareloorbellen

Prinses Kate was oogverblindend in een op maat gemaakte, koningsblauwe Catherine Walker manteljurk. Ze bracht een eerbetoon aan wijlen koningin Elizabeth door haar parelketting te dragen, die eerder ook aan wijlen Diana was geleend. Het is dezelfde ketting die ze vorig jaar droeg op de begrafenis van de Queen en Duke of Edinburgh. Daarbij droeg ze pareloorbellen die nog van Diana zijn geweest.

eloise
KLIK HIER

MailOnline/Getty Images

#Royaltynl