Kate (7)

Kate is van alle hoeden thuis

Vijf van de mooiste of opvallendste exemplaren die ze droeg voor jou op een rijtje.

Wat Máxima kan, kan Kate ook: stralen in een hoed. Beautytrucje van de royals is trouwens de hoed vastzetten in het haar met tactisch geplaatste speldjes. Zo blijft-ie ook goed op z’n plek wanneer ze uit de auto stappen en de wind opeens wat aantrekt.

We hebben een aantal mooie Kate-hoeden voor je verzameld.

Zij leven hoog

Wit, hoog, parmantig en totally in sync met de jurk. Dit dotje lijkt te spelen met de zwaartekracht. Daar komen vast die eerder genoemde speldjes weer bij om de hoek kijken.

Kate Hoed 1

Fedora met veertjes

Hoe leuk staat deze fedora – die een stuk bescheidener oogt dan een cowboyhoed, maar wel valt in de categorie van de gleufhoeden – haar? Stoer, speels, subliem.

Kate Hoed 2 1

Dieprood, diepchic

Bordeauxrood én velours? What’s not to love? Heel elegant. Dit exemplaar is een creatieve interpretatie van een klassiek gleufhoedje. Creatief gemaakt, goed gedragen.

Kate Hoed 3

Bloemen on top

Deze hoed oogt wat groter, maar is eigenlijk zeer fijntjes. Rank, lichtgewicht en de witte decoratieve bloemetjes on top maken het ontwerp helemaal af.

Kate Hoed 4

Zomers

Yes! Kate zou Kate niet zijn als ze niet óók gewoon iets hips draagt. Een heerlijke zomerhoed die jij en ik zo zouden kiezen. Slim ook, want op de tribune bij een sportevenement in de warme zon kun je je (koninklijke) hoofd maar beter goed beschermen.

Kate Hoed 5

Beeld: Getty, ANP

#Royaltynl