Máxima met handschoenen aan

5x schitterende Máxima-hoeden

Plak er het mooie en doorgaans vrolijke gezicht van onze koningin onder en je hebt een mooi plaatje. 5 hoeden voor je die Máxima droeg.

Máxima mag zich graag in een jurk of maxi-rok met mooie blouse vertonen, maar is ook niet vies van een jumpsuit of goede pantalon. Vaak – of eigenlijk vrijwel altijd – met een flinke hak eronder. En erboven… prijkt niet zelden een indrukwekkende hoed. Dat hoofddeksel zetten we eens goed in the picture. Hoedjesparade à la Máxima!

Op staatsbezoek in Duitsland droeg onze koningin verschillende exemplaren. We hebben er twee voor je. Deze droeg ze naar Park Herzberge, een natuurbeschermingsgebied in Oost-Berlijn.

Máxima Hoed 1

En deze kon haar goedkeuring wegdragen op de eerste dag van het staatsbezoek. Met haar prachtige jurk met handgeschilderde prints.

Máxima Hoed 2

Ton-sur-ton tijdens een bezoek aan Eye Amsterdam. Prachtig toch, zoals hoed, jurk en schoenen op elkaar zijn afgestemd.

Máxima Hoed 3

Tijdens het planten van een boompje in Winterswijk verraste Máxima door haar Koningsdag-outfit van 2019 (Amersfoort) te dragen. Het hoedje is bescheiden en in dezelfde kleur als haar linnen kleding.

Máxima Hoed 4

En bij haar bezoek aan het Groninger museum in juni ging ze voor roze van top tot teen. De grote hoed lijkt niet helemaal windbestendig, zou ze haar eigen beautyhack niet hebben toegepast?

Máxima Hoed 5

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, ANP