Meghan 2

Kate en William wensen Meghan een fijne verjaardag

Er is al veel geschreven en gespeculeerd over Harry, Meghan, William en Kate. Onderling zouden de verhoudingen wat bekoeld zijn. Daar blijkt vandaag echter niets van, Kensington Palace doet niet moeilijk en feliciteert Meghan met haar verjaardag!

Ondanks hun vertrek uit het Britse koningshuis en het inleveren van de ‘merknaam’ Sussex Royal, mag Meghan nog altijd de titel Duchess of Sussex voeren. En met die titel feliciteren William en Kate haar vandaag dan ook, via social media. Het is op z’n minst een blijk van goed fatsoen. Meghan is en blijft de vrouw van Williams broertje.

Het is niet bekend of Meghan haar verjaardag echt viert. In Amerika tiert het coronavirus nog altijd welig en raakt het alsmaar wijder verspreid. Meghan, Harry en Archie wonen in een tijdelijk huurhuis in Los Angeles, waar de custom cake-makers en luxe resturants in overvloed aanwezig zijn, dus wellicht wordt ze door manlief getrakteerd.

Wij delen de felicitatie die Kate en William voor haar maakten. We zien een mooie foto van Meghan in haar element: aan de slag op non-profit-basis met een kleine meid. Een glimlach van oor tot oor. Op het moment van schrijven heeft de post al ruim 124.000 likes gekregen.

Meghan Jarig

Lees ook:

Meghan is vandaag jarig! We maken de balans even op

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @theroyalfamily, @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen