Dit zijn de beroemde buren van Meghan en Harry

Nadat Meghan en Harry zich steeds wat verder terugtrokken als Britse royals zijn ze al 2 keer verhuisd. Eerst naar Canada en daarna naar Los Angeles, Amerika. Wie mogen zich eigenlijk de huidige buurmannen en -vrouwen van het stel noemen?

In Beverly Hills kan het ook bijna niet anders: daar struikel je over de bekende mensen. Maar als het inderdaad Harry en Meghans wens was om wat meer rust te vinden, dan zullen ze inmiddels vast ontdekt hebben dat ook (of: juist) hier de fotografen in de bosjes liggen.

Lees ook:

Het gaat om mega-bekende mensen, zoals zangeres Adele die er een villa heeft. En ook popster Katy Perry woont op steenworp afstand. Actrice Jennifer Lawrence woont in hetzelfde buurtje. En ook de Britse performer Elton John bezit er een woning. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen ze ook Hillary Duff, Cameron Diaz en Nicole Kidman tot hun buren rekenen. En misschien heeft Harry wel zin in een potje tennis met Serena Williams, zij is er tevens een local.

Lees ook:

Meghan en Harry hebben tijdelijk hun intrek genomen in een villa van acteur en producent Tyler Perry. In Amerika is hij een hele grote naam. Ze zijn hier in zelfquarantaine gegaan. Ze ontvangen geen bezoek en hebben Archies 1ste verjaardag – vorige week – klein gevierd. Het is niet duidelijk of zij nog gaan verhuizen naar de strandvilla van Mel Gibson, die in de verkoop stond. Dit was groot nieuws dat wereldwijd werd gedeeld vorige maand, maar het lijkt er steeds meer op dat de betreffende makelaar enkel op zoek was naar sensatie. Wel is bekend dat Meghan graag dichter bij haar moeder, Doria, in de buurt wil wonen. Zij is yogalerares en woont in Los Angeles.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: The Sun. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen