Meghan Trailer 2022

Hof slaat terug naar Harry en Meghan

Ontkent ooit benaderd te zijn over docu-serie.

Gedaan zijn de tijden van nooit reageren en gewoon doorgaan met je koninklijke werk. The Empire strikes back!

Niet Charles natuurlijk, of William, maar een ‘insider’ gaat in op de bewering van Harry en Meghan dat het hof benaderd zou zijn voor het leveren van commentaar. Daar zou geen sprake van zijn geweest.

De eerste aflevering begon met een scherpe aanval op Buckingham Palace, met een verklaring op het scherm waarin stond: ‘Leden van de koninklijke familie weigeren commentaar te geven op de inhoud van deze serie’.

Maar uren nadat de eerste drie afleveringen waren uitgezonden, hielden koninklijke functionarissen in Londen vol dat hen nooit was gevraagd te reageren.

De bron was duidelijk dat noch Buckingham Palace, noch Kensington Palace, noch enig lid van de familie was benaderd voor commentaar op de inhoud van de Netflix-serie van de hertog en hertogin van Sussex.

De insider voegde eraan toe dat er voorlopig geen officieel commentaar komt van de koning of de prins van Wales op de ‘opruiende inhoud’, waaronder beschuldigingen van racisme en ‘onbewuste vooringenomenheid’ en een reeks aantijgngen gericht op Charles, William en Kate.

LEES OOK:

GEEN VERRASSINGEN BIJ REACTIES OP MEGHAN EN HARRY-DOCU

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Mail Online