knuffelen

Aha! Hierom knuffelen prins William en prinses Kate nooit in het openbaar

William en Kate geven elkaar nooit een knuffel of een kus in het openbaar, maar waarom eigenlijk niet? Wij vertellen hoe dit precies zit. 

Wanneer je dol op elkaar bent, dan wil je natuurlijk niets liever dan elkaar een kus of een knuffel geven. Prins Harry en Meghan Markle kussen wat af. Bij broer prins William en zijn vrouw prinses Catherine zit dit anders, maar waarom? 

Geen affectie in het openbaar

We zijn niet gewend dat prins William en prinses Kate affectie voor elkaar tonen in het openbaar. Wanneer ze elkaar een hand geven of een zwoele blik, dan staat dit direct op alle voorpagina’s van de Britse kranten. Niet alleen heeft het met een protocol te maken, er zit veel meer achter, zegt lichaamstaalexpert Darren Stanton. 

Lees ook: Voorpaginanieuws in Spanje: Sofia geeft Juan Carlos een kus

Protocol

Er zijn geen échte regels wat betreft het tonen van affectie. Koning Charles vertrouwt erop dat de andere leden van de koninklijke familie zelf wel kunnen aanvoelen wat gepast is en wat niet. Je zal een prins of prinses daarom bijna niet, behalve als je Harry en Meghan heet, zoenend spotten. 

Lees ook: Zien: Vrouw vertelt over knuffel Letizia

The Prince And Princess Of Wales Visit Merseyside
Het ijzersterke koppel

IJzersterke band 

Volgens Darren Stanton heeft het koppel geen kus of knuffel nodig om aan te tonen dat ze een ijzersterke band hebben. “Kate en William zijn zo verbonden op een dieper niveau, dat ze niet voortdurend tekenen van wederzijdse liefde – zoals aanrakingen of lang oogcontact – hoeven te laten zien tijdens openbare uitstapjes om te bewijzen dat ze een goede band hebben”, vertelt hij aan The Daily Mirror.

Lees ook: Máxima is de knuffelkoningin

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl