charles

Hier slapen de gasten van Charles (misschien)

Rond de kroning van koning Charles reizen royals en hun vrienden uit de hele wereld naar Londen. Nu staat de stad bekend om een groot aantal schitterende hotels, maar het zou ons niet verbazen als de gasten van Charles straks in dit hotel slapen, grenzend aan de tuinen van Buckingham Palace.

The Peninsula London, zo heet dit schitterende, luxe hotel dat halverwege 2023 de deuren opent. Halverwege 2023 betekent na 6 mei, de dag waarop Charles officieel koning wordt. En laat dat prachtige hotel nu net grenzen aan de tuinen van Buckingham Palace? Wij denken dat zoiets geen toeval kan zijn. Sterker nog, wij vermoeden dat de gasten straks met koetsjes voor de deur worden afgezet en als eerste in dit luxe hotel mogen slapen.

Jenny Packham

De kleding van het personeel wordt ontworpen door Jenny Packham, een van de vaste ontwerpers van Kate Middelton. Ook dat kan geen toeval zijn, denken wij. Er komen, als het goed is, 190 kamers, waarvan de kleinste 50 vierkante meter is. Elke kamer heeft een ruime walk-in-closet, wat natuurlijk ook handig is als je naar een groot feest gaat waarbij je flink veel kleding bij je hebt.

Room with a view

charles

De kamers hebben allemaal een mooi uitzicht, waarvan een groot deel ook met direct zicht op de kroningsceremonie. En ook een leuk detail, het hotel krijgt een aantal exclusieve Rolls Royces, waaronder een uit 1935. De auto’s staan 20 minuten per gast klaar. Gratis voor gebruik, of eigenlijk inbegrepen bij de prijs. En 20 minuten is precies de tijd die je nodig hebt om van het hotel naar Buckingham Palace te rijden en terug. Kan ook geen toeval zijn.

25 extra studio’s

Voor de gasten die het echt naar hun zin hebben, zijn er straks nog 25 studio’s voor langer verblijf. Deze studio’s hebben een eigen ingang, een zwembad van 25 meter lang en toegang tot alle hotelfaciliteiten. Kortom, je zou als gast van Charles wel gek zijn om niet in dat hotel te gaan logeren straks.

Scherm­afbeelding 2023 02 21 Om 18.49.10

Tekst Royaltynl, beeld Peninsula.com

Tip van de redactie: koninklijke hondenmand

BESTEL HIER