Britain's Prince Harry Delivers An Address At The U.n. General Assembly

Harry wil geen vragen beantwoorden

Bij zijn bezoek aan Duitsland, waarvoor het programma is bekendgemaakt.

Op 6 september zijn de Sussexen in de Duitse stad Düsseldorf, niet eens zo ver over de grens.

De plaatselijke politie heeft al laten weten voorbereid te zijn, in de wetenschap dat voor Harry veiligheid nogal een dingetje is.

Naast de veiligheidsaspecten zal Harry’s bezoek naar verluidt ook verkeersmaatregelen met zich meebrengen, zoals wegafsluitingen.

Volgens het huidige programma zullen Harry en Meghan in de vroege namiddag aankomen in Düsseldorf. Eerst is er een receptie op het stadhuis, waar Harry een toespraak zal houden en het Gouden Boek van de stad zal tekenen.

Daarna is er een boottocht over de Rijn naar de Merkur Spiel-Arena. Daar is een persconferentie met Harry gepland, waar hij een toespraak zal houden – maar geen vragen zal beantwoorden. Brigadegeneraal Alfred Marstaller, de projectleider van de Invictus Games, zal deze taak op zich nemen.

Volgens politiebronnen zal de politie niet op dezelfde schaal aanwezig zijn als tijdens het bezoek van Harry’s broer prins William in augustus 2016, toen het een staatsbezoek betrof ter ere van het 70-jarig bestaan van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en de toenmalige bondskanselier Angela Merkel (CDU) ook te gast was. Harry daarentegen komt als privé-persoon.

Bron: Rheinische Post

LEES OOK:

CONSTERNATIE! HARRY ALLEEN NAAR AFRIKA!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.