getrouwd

Zien: Prins Harry en Meghan Markle zijn vandaag precies 6 jaar getrouwd 

Prins Harry en Meghan Markle stapten vandaag zes jaar geleden in het huwelijksbootje. Bekijk hier de mooiste foto’s van hun bruiloft in dit mooie foto-overzicht. 

De bruiloft van prins Harry en Meghan Markle werd op 19 mei 2018 gehouden in St George’s Chapel. Tijdens het interview met Oprah onthulde Meghan Markle dat de twee drie dagen voor deze grote bruiloft stiekem al waren getrouwd tijdens een intieme ceremonie. 

Gek op elkaar

Ondanks heel wat bewogen jaren, want de twee zouden diverse keren op het punt van scheiden hebben gestaan, zijn ze nog steeds getrouwd. En aan foto’s die er van de twee naar buiten komen is te zien dat de twee de laatste maanden nog gekker op elkaar lijken. Kijk mee naar de mooiste momenten op de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. 

Lees ook: 2640 mensen zien bruiloft Harry van dichtbij

De mooiste bruiloftfoto’s van Harry en Meghan 

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de bruiloft van Harry en Meghan. Te zien is dat ze enorm gek op elkaar zijn. Is het niet schattig?

Het mooie bruidspaar
Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle Windsor Castle
De prachtige bruiloft van Harry en Meghan
Meghan
Het geluk straat van de twee af
Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle Windsor Castle
En natuurlijk moest er worden gekust
Harry
En nu tijd voor een feestje!

Vader Meghan Markle openhartig over bruiloft

De vader van Meghan Markle was niet welkom op de bruiloft. Meghan Markle en prins Harry zeiden zelf dat het niet ging vanwege zijn slechte gezondheid. De vader van Meghan Markle dacht daar anders over:

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl