Harry en Meghan halen naam en foto Diana weg

Het gaat om hun website. Die alles rondom hun stichting Archewell omvat. Daar waren eerder een foto van Harry’s moeder, Diana en Meghans moeder, Doria te zien. Die zijn nu vervangen.

Tot voor kort prijkte dus een foto van beide moeders op de website. Het viel tijdschrift Us Weekly op dat deze nu weggehaald zijn. Bij de foto’s stond de tekst ‘Ik ben de zoon van mijn moeder en ik ben de moeder van onze zoon. Samen presenteren wij jullie Archewell’. Verwijzend naar Diana en Doria dus, en ook naar Archie, hun eigen zoon.

In plaats van foto’s van Diana en Doria zijn er nu foto’s van het stel zelf te zien. Waarop ze vrijwilligerswerk doen. En in plaats van de zin over het moederschap, staat er nu ‘compassie in actie’.

Harry en Meghan zijn weer volop in het nieuws de afgelopen tijd, ze besloten onder meer definitief het Britse koningshuis achter zich te laten. Verder staat er een groot interview met Oprah op stapel. En natuurlijk weet je inmiddels dat Meghan in verwachting is van hun tweede kindje.

Deze mooie zwangerschapsfoto was wél nog een eerbetoon aan Diana, Harry’s moeder die in 1997 in Parijs overleed.

Harry En Meghan Zwangerschapsaankondiging Misan Harriman

LEES OOK:

Zien: eerste beelden Oprahs interview met Meghan en Harry

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @misanharriman