Harry En Meghan Verloving

Zien: eerste beelden Oprahs interview met Meghan en Harry

De Amerikaanse tv-zender CBS deelt vandaag trailers van het grote interview dat Oprah Winfrey met Harry en Meghan had. Benieuwd naar de vragen die ze zoal stelt én de antwoorden die ze krijgt van de (gewezen) royals? Kijk alvast even mee.

Het interview is duidelijk (deels) buiten opgenomen. Dat kan doorgaans ook prima in de woonomgeving van de drie: Californië. We zien Meghan in een elegante zwarte zwangerschapsjurk en Harry draagt een lichtgrijs pak met wit overhemd eronder. De drie zitten in rotan stoelen, te midden van verzorgd groen.

De eerste vraag die we Oprah horen stellen in deze trailer is ‘Were you silent or were you silenced?’, gericht aan Meghan. Het betekent zo veel als ‘Hield jij je stil of moest jij je stil houden?’.

Vorige week gaven we je in dit artikel al een duidelijk overzichtje van wat er zoal rondom Meghan en Harry was gebeurd in de afgelopen weken. En liet een fiks deel van de Britten die meedeed aan een steekproef bovendien weten helemaal niet eens te gaan kijken naar het interview van Oprah met hen.

Benieuwd geworden? Hieronder zie je een intrigerende trailer van het – nu al – veelbesproken interview.

LEES OOK:

Hilarisch: Harry en James Corden toeren door Los Angeles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @sussexroyal, YouTube @ CBS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen