goed nieuws Sarah Ferguson

Eindelijk goed nieuws voor Sarah Ferguson: ze is kankervrij

Vorig jaar overwon Sarah Ferguson borstkanker, en niet lang daarna kreeg ze huidkanker. Nu is er eindelijk weer goed nieuws voor de hertogin van York. 

Sarah Ferguson kreeg in december te horen dat er een kwaadaardig melanoom gevonden was. Al snel daarna kreeg ze te horen dat ze de ergste vorm van huidkanker had. Het vlekje werd gelukkig snel weggehaald en daarna begon het wachten op de onderzoeksresultaten. En die resultaten zijn nu bekend! 

Goed nieuws voor de hertogin

Eindelijk heeft Sarah Ferguson weer eens goed nieuws gekregen. De huidkanker waaraan ze in januari geopereerd werd, lijkt zich niet verder te verspreiden. Ook hebben de artsen geen nieuwe kankercellen in haar lichaam gevonden. Wat natuurlijk fantastisch nieuws is. De artsen van Sarah Ferguson vertelden haar dat ze kankervrij is. 

Lees ook: Slecht nieuws voor Sarah Ferguson: ze heeft ergste vorm van huidkanker

Enorme opluchting

De Daily Mail heeft een goede vriendin van Sarah Ferguson gesproken en die was enorm opgelucht door dit goede nieuws. “Het lijkt er dus op dat de ziekte zich niet heeft verspreid en dat de prognose goed is, al zal ze in de toekomst wel regelmatig gecontroleerd moeten worden. Het is een enorme opluchting voor Sarah en het hele gezin na de meest stressvolle tijd en het angstig wachten op de resultaten.”

Celebrity Sightings: Day 9 79th Venice International Film Festival
Sarah Ferguson

Bewogen tijden achter de rug

Het zat Sarah Ferguson het afgelopen jaar maar niet mee. In de zomer van 2023 werd er kanker in haar borsten gevonden. Hierop zijn tijdens een operatie van maar liefst acht uur allebei haar borsten verwijderd. Nadat het eindelijk weer wat beter ging met de hertogin van York, werd er in december een kwaadaardig melanoom gevonden, waarop ze een behandeling voor huidkanker startte. Nu kan ze eindelijk weer even ademen en bijkomen van alle stress van het afgelopen jaar.

Lees ook: 9 foto’s van Sarah Ferguson door de jaren heen

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl