Hrh Prince Harry With Hrh Prince Charles At The World

Gaat dit schandaal Charles nekken?

Prins nam geld van familie terrorist aan.

Prins Charles doet er alles aan om samen met Camilla de Britse monarchie stevig te verankeren in de samenleving. Hij doet niets anders dan bezoeken afleggen en positieve boodschappen verspreiden.

De vraag is, of dat voldoende is om de duistere kanten van de prins te bedekken. Zoals het aanpakken, voor zijn liefdadigheidsorganisatie, van tassen vol cash geld uit dubieuze bronnen. En het ‘verkopen’ van verblijfsvergunningen en koninklijke onderscheidingen aan rijke buitenlanders.  

Vorige week bleek uit een poll, dat de meeste Britten de prins een hypocriet vinden, omdat hij aan de ene kant iedereen oproept wat te doen tegen klimaatverandering, terwijl hij zelf van hot naar haar vliegt.

Afgelopen weekend kwam naar buiten dat de stichting van de prins een miljoen pond kreeg overgemaakt, afkomstig van de familie van Osama Bin Laden.  Het brein achter 9/11, de bloedigste terreuraanslag uit de geschiedenis.

Nu vragen zelfs supporters van de prins en de monarchie zich af of de prins nog wel goed bezig is, en of hij nog wel in contact is met de wereld van gewone mensen.

Dat is uiteraard koren op de molen van de groeiende groep Britten, die vindt dat Charles een stapje opzij zou moeten doen, zodat William koningin Elisabeth kan opvolgen.

LEES OOK:

SLECHT NIEUWS OVER QUEEN

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: BBC/Sunday Times/The Telegraph/Daily Mirror/Daily Mail/The Guardian/The Sun