Achterkleinkinderen

Zien: foto van koningin Elizabeth met achterkleinkinderen ook bewerkt

Vorige week kwam prinses Kate in opspraak toen haar foto bewerkt bleek te zijn, maar dit was blijkbaar niet de eerste keer dat het gebeurde. 

Een aantal weken geleden werd prinses Kate aan haar buik geopereerd. Sindsdien is ze aan het herstellen. Het Britse volk is volop aan het speculeren wat er precies aan de hand is met de prinses, zeker nadat ze een bewerkte foto van zichzelf en haar kinderen had gepost op Instagram

Andere foto ook bewerkt

Getty Images is erachter gekomen dat ook een andere foto die is uitgegeven door de Britse koninklijke familie is bewerkt. Het gaat om een foto van koningin Elizabeth met een deel van haar kleinkinderen en achterkleinkinderen. 

Lees ook: Nu: Prinses Kate heeft foto zelf bewerkt en biedt excuses aan

Speciaal voor verjaardag

Kensington Palace bracht deze foto vorig jaar in april naar buiten. Op die dag zou Queen Elizabeth 97 jaar oud zijn geworden. De foto zou een jaar eerder gemaakt zijn door prinses Kate op Balmoral Castle in Schotland, het favoriete plekje van de overleden koningin. 

The Queen Visits West Sussex
Queen Elizabeth

Verschillende punten bewerkt

Bij deze foto zijn er diverse punten bewerkt, meldt The Telegraph. Zo is er een donkere schaduw te zien achter het oor van prins Louis en zijn stukjes van het haar van Mia Tindall meerdere keren gebruikt. Getty Images meldde dat ook andere foto’s van prins William en prinses Kate te gaan onderzoeken

Lees ook: Achterkleinkinderen niet welkom bij uitvaart prins Philip

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl