exen prins harry

Dit zijn de exen van prins Harry 

Deze maand zijn prins Harry en Meghan Markle alweer zes jaar getrouwd, toch was zij niet zijn eerste liefde. Check hier het overzicht van exen. 

Meghan Markle en prins Harry trouwden op 19 mei 2018 in Windsor Castle. Het was een groot feest met vele genodigden. Voordat zij elkaar vonden, was prins Harry een aardige party animal en had heel wat scharrels en knipperlichtrelaties. Zie hieronder de exen van prins Harry.

De exen van prins Harry vanaf 2003

Cassie Sumner 

Cassie ontmoette de prins in een nachtclub in Londen in 2003. Ze deelde haar verhaal aan The Daily Mail. Ze vertelde het volgende: “Hij maakte oogcontact terwijl ik bij de bar stond en nodigde me uit om bij zijn vrienden te komen zitten aan een privétafel. Al snel begon hij me te knuffelen.” Toch bleef het maar bij een beetje ‘spelen’, want een relatie met hem zag ze allesbehalve zitten. “Ik zie mezelf niet uitgenodigd worden voor een kopje thee met prins Charles en Camilla”, zou ze toen gezegd hebben.

Chelsy Davy (2004-2011)

Prins harry en Chelsy hadden een echte knipperlichtrelatie. Ze zijn meerdere keren langer uit elkaar geweest en daarna weer bij elkaar gekomen. Deze vrouw is Harry’s eerste serieuze vriendin. Ze ging zelfs mee naar de bruiloft van prins William en prinses Kate. Helaas lukte het de twee niet om de relatie langer stand te houden. De aandacht werd haar veel te veel. “Het was zo full-on. Gek, doodeng en ongemakkelijk. Ik vond het heel moeilijk als het erg werd. Ik kon daar niet mee omgaan.” Ook na de breuk bleven de twee vrienden. Ze was zelfs een van de gasten bij Harry’s bruiloft in 2018. 

Max Mumby Archive
Prins Harry samen met Chelsy Davy

Astrid Harbord (2009)

Astrid Harbord was geen onbekende van de familie. Ze is namelijk een vriendin van prinses Catherine. In 2009, terwijl Harry en Chelsy Davy een break hadden, werden ze met elkaar gelinkt. De krant News Of The World wist in 2009 te melden dat ze een avondje hadden gefeest in een club voordat ze rond 03.00 uur ’s nachts samen naar Clarence House vertrokken. Dat moet gezellig zijn geweest! 

Caroline Flack (2009)

Caroline Flack zou in 2009 aan prins Harry zijn voorgesteld. Het klikte meteen tussen de twee. Caroline had prins Harry al snel de bijnaam ‘jam’ gegeven. Niet alleen door zijn haarkleur, maar ook omdat hij zo ‘sweet’ was. Al snel merkte Caroline dat ze de aandacht niet aankon. Ze schreef erover in haar boek: “Zodra het verhaal naar buiten kwam, konden we elkaar niet meer zien. Ik was niet langer Caroline Flack, de tv-presentatrice, maar Carolien Flack, prins Harry’s ‘bit of rough’.” Dit was dan ook het einde van de zoveelste verliefdheid van de prins. 

Mollie King (2010)

In 2010 had prins Harry een kortstondige relatie met zangeres, songwriter en model, Mollie King. Deze vrouw stond ook bekend als een van de leden van meidengroep The Saturdays. Helaas duurde de relatie niet lang. De prins heeft het verbroken, omdat ze te open was over de relatie richting de pers, en dat is natuurlijk een echte no go. 

Florence Brudenell-Bruce (2011)

Na zijn officieel breuk met Chelsy had de prins een relatie met Florence Brudenell-Bruce, ook wel Flea genoemd door de prins. In zijn boek vertelde hij ook over zijn relatie met haar: “We zagen elkaar vaak, lachten veel, en niemand wist ervan.” Dit duurde helaas niet lang. “Flea belde me in tranen op. Er stonden acht paparazzi bij haar flat. Ze hadden haar door half London opgejaagd.” Ook voor deze vrouw zou de aandacht van de media te veel zijn geworden. 

We Day Uk Show
Cressida Bonas met prins Harry

Cressida Bonas (2012 – 2014)

Zijn tweede serieuze relatie was met Cressida Bonas. Hij leerde haar kennen via zijn nichtjes, prinses Eugenie en prinses Beatrice. Cressida werkte als model voor dure merken. Ook over haar praat de prins in zijn boek. Zo zou ze een belangrijke rol hebben gehad in het uiteindelijk verwerken van de dood van zijn moeder. Na twee jaar merkte hij dat ze toch geen match waren en verbrak hij de relatie. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl