The King And Queen Visit Cornwall

Dit zijn de kleinkinderen van koningin Camilla

Koningin Elizabeth heeft veel nakomelingen, maar koningin Camilla heeft een nóg uitgebreidere stamboom als grootmoeder.

Naast de vijf kleinkinderen van Charles is ze zelf ook grootmoeder van vijf kleinkinderen uit haar eerste huwelijk met Andrew Parker Bowles. Wij zetten de kleinkinderen van Camilla even op een rijtje:

Lola Parker Bowles

Lola is de oudste kleindochter van Camilla. Ze is de dochter van Camilla’s zoon, Tom Parker Bowles, en zijn vrouw, Sarah Parker Bowles. Lola werd geboren in 2007 en Camilla heeft in een interview met de Britse Vogue onthuld dat ze samen het populaire spel Wordle spelen.

Eliza Lopes

Eliza is de dochter van Camilla’s dochter Laura Lopes en haar man Harry Lopes. Eliza werd bekend toen ze als peuter verscheen op de bruiloft van Prins William en Kate Middleton in 2011. Volgens Camilla toont Eliza interesse in mode en make-up. Ook onthult ze in een interview met Britse Vogue dat ze soms één van de meisjes ophaalt van haar school in de buurt van haar huis in Wiltshire.

Louis en Gus Lopes

De tweelingbroers Louis en Gus werden geboren in 2009 en zijn de jongere broers van Eliza. Camilla heeft vermeld dat ze regelmatig sms’t met haar kleinkinderen en dat ze geniet van het leren van jonge mensen. ‘Het is erg leuk om een ​​sms te krijgen. We leren van heel jonge mensen en zij leren ook van ons. Zo is het altijd geweest’, zegt ze in de Britse Vogue.

Eliza Lopes

Lola is de oudste kleindochter van Camilla. Ze is de dochter van Camilla’s zoon, Tom Parker Bowles, en zijn vrouw, Sarah Parker Bowles. Lola werd geboren in 2007 en Camilla heeft in een interview met de Britse Vogue onthuld dat ze samen het populaire spel Wordle spelen.

Freddy Parker Bowles

Freddy is de jongste van Camilla’s biologische kleinkinderen. Hij is de zoon van Tom Parker Bowles en Sarah Parker Bowles. Freddy diende, samen met zijn neven Gus en Louis, als erepagina bij de kroning van zijn grootmoeder. Onlangs onthulde zijn moeder Sara dat Lola en Freddy hun oma ‘Gaga’ noemen.

Bij haar kroning droeg Camilla een jurk die een eerbetoon vormde aan haar kleinkinderen, waarbij hun namen overal op de jurk waren geborduurd.

Camilla Dress Embroidery 1 645672511db63
Camilla Dress Embroidery | © Getty Images

Daarnaast zijn er ook kleinkinderen uit de koninklijke familie met wie Camilla een band heeft. En hoewel Camilla misschien geen biologische band heeft met de kinderen, was ze al jaren getrouwd met grootvader King Charles.

Prins George

De oudste zoon van Prins William en Kate Middleton. Tegen de tijd dat George werd geboren in 2013, wordt ze regelmatig gezien met de jonge koninklijke leden op familie-evenementen.

Prinses Charlotte

Camilla praat vaak met Prinses Charlotte, de enige dochter van Prins William en Kate Middleton, tijdens koninklijke evenementen.

Prins Louis

Prins Louis is de jongste zoon van Prins William en Kate Middleton. Ze heeft dus twee kleinkinderen die Louis heten. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de aandacht getrokken met zijn schattige optredens.

Prins Archie Harrison

Archie is het eerste kind van Prins Harry en Meghan Markle. Hoewel hij met zijn ouders in Californië woont, heeft hij Camilla mogelijk ontmoet tijdens het platinajubileum van koningin Elizabeth in 2022.

Prinses Lilibet ‘Lili’ Diana

Lili is het jongste kind van Prins Harry en Meghan Markle. Het is echter niet officieel bevestigd dat ze elkaar ontmoet hebben tijdens het platina-jubileum van koningin Elizabeth.

eloise
KLIK HIER

#Royaltynl