Britse royals Harry en Meghan foto van ANP

Dit zijn de horeca-hotspots van de Britse royals

Ook zo benieuwd in welke pub Harry graag zit? Je leest het hier.

Mocht je willen star-spotten, dan maak je in deze restaurants en pubs de beste kans. Dat zouden nog eens leuke foto’s zijn van je weekendje Engeland: een selfie met Harry en Meghan.

Rose & Crown – Ascot

Harry en Meghan bezoeken deze pub graag voor de typische ‘Sunday roast’: met vrienden en familie genieten van een uitgebreid buffet. Toen Archie nog maar 3 maanden oud was, namen ze hem er al een keer mee naartoe. Ascot ken je misschien ook van de beroemde paardenraces. In hetzelfde gebied wonen ook Kate en William met hun kinderen.

Rose And Crown Pub Ascot

Crown Inn Pub – East Rudham

Niet ver van waar ze wonen – in Anmer Hall – ligt deze pub die favoriet is bij Kate en Wills. Het café is een mooie mix van authentieke elementen en moderne inrichting en is populair bij zowel locals als passanten. Volgens een stamgast waren Kate en William een keer een avondje tot half elf zoet in de pub. Ze dineerden er, maar genoten eerst van een drankje aan de bar.

Crown Inn Pub Rudham

Osteria Basilico – Londen

Prinses Eugenie en haar Jack eten graag Italiaans. Dat kan perfect bij Osteria Basilico, in de Londense wijk Notting Hill. Kijk er dus even naar binnen als je op stedentrip naar Londen bent! In een podcast over eten roemt Eugenie de pasta’s van het restaurant. “Ze hebben echt de lekkerste pasta, met courgette, tomaat en garnalen.”

Osteria Basilico

LEES OOK: Dit zijn de peetouders van Amalia

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Beeld: ANP, Getty

#royaltynl

Door: Marije Kersten