Harry, Meghan (2)

Deze royals zouden een boek kunnen schrijven

Binnen de Firm moeten ze er na Harry niet aan denken, maar deze royals hebben stof genoeg voor een eigen boek.

Prins Andrew, de hertog van York, bijvoorbeeld is er nog steeds vast van overtuigd dat hij onschuldig is aan alles wat hem wordt verweten. Hij vindt dan ook dat hij – onder meer door Charles – is gestraft voor dingen die hij niet op zijn geweten heeft. De prins is daarom de ideale kandidaat voor een tell all-boek, waarin hij zijn kant van het verhaal vertelt.

Putje

Zijn ex Sarah Ferguson schrijft al boeken, en met behoorlijk succes. De kans dat ze dat in het putje gooit door met een alles onthullend boek de Firm tegen zich in het harnas te jagen is minimaal.

Edward en Sophie hebben net hun gebutste relatie met de Firm met veel moeite opgelapt, die houden zich muisstil en doen wat van ze wordt verwacht. Anne, de princess royal, is het meest toegewijde lid van de koninklijke familie, daar hoeven we ook niets van te verwachten. Net zo min als van William of Kate. Nee, we zullen iets verder moeten kijken.

Zare en Mike Tindall geven onder andere in hun podcasts al het één en ander weg, maar weten precies hoe ver ze kunnen gaan om niet in de problemen te komen.

Geruchten

De enige waar ze in de Firm echt voor op hun hoede moeten zijn is de hertogin van Sussex, Meghan Markle. Al jaren gaan geruchten dat ze aan een boek werkt, maar ze heeft voor zover bekend en anders dan hubby prins Harry geen contract getekend bij een uitgeverij. Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen.

chanel
KLIK HIER

#Royaltynl