Markies En Markiezin Van Cholmondely

Charles geeft zoon Williams vermeende minnares ererol

Het hardnekkige gerucht gaat dat William een relatie had met Rose Hanbury. Haar zoon krijgt een ererol bij de kroning.

Britse media schreven in 2019 over een affaire die William zou hebben gehad met Rose Hanbury, markiezin van Cholmondeley. Het voormalige model, zou lange tijd de beste vriendin van prinses Kate zijn geweest.

Verbannen

The Sun meldde destijds dat Kate de vriendschap met Rose zou hebben beëindigd en haar uit haar vriendenkring wilde verbannen. Sindsdien wordt de relatie tussen de twee vrouwen geacht te zijn verbroken. Ondanks het algemene ongeloof in de beweringen.

Dat wordt ook ondersteund door het feit dat de markiezin was uitgenodigd voor de uitvaartdienst van koningin Elizabeth II. De aanwezigheid van haar en haar echtgenoot David Cholmondeley, de 7e markies van Cholmondeley, bij de kroning van Charles is dus niet echt verrassend.

Pages

De rol van hun zoon Oliver wel. De 13-jarige krijgt een heel bijzondere taak: hij is een van de acht pages die Charles en Camilla tijdens de kroningsdienst zullen begeleiden, met onder meer prins George.

Kate zal daar geen punt van maken, althans niet in het openbaar. Op Twitter is dat anders. Daar was al ongenoegen over de aanwezigheid van de markiezin bij de uitvaart.

Bunte Ilustrierte/Town & Country/Tatler/Mirror/ANP

#Royalty

Leestip

BESTEL HIER