King Charles Of Shades Shutterstock

Charles en Camilla ‘vormen een stijlvol paar’

Koning Charles (74) en koningin Camilla (76) zagen er nogal stijlvol uit terwijl ze vrijdag een vliegdek van de marine in het zuiden van Frankrijk bezochten.

“King of shades”

Koningin Camilla draagt een Burberry trenchcoat, terwijl koning Charles een trendy zonnebril rockt op de laatste dag van hun staatsbezoek aan Frankrijk. ‘King of shades’, omschrijft de Britse krant Daily Mail. ‘Ze vormen een stijlvol paar.’

Mysterieuze broche

Ook de accessoires mogen er wezen. Camilla’s outfit voor de laatste dag van de tour omvat een lichtblauwe jasjurk, bijpassende oorbellen en om haar look af te maken, draagt ze een mysterieuze rechthoekige broche bedekt met diamanten. Hoewel het niet bevestigd is, lijkt de broche erg op degene die Prinses Mary aan Prinses Marina heeft geschonken – maar zonder de oorspronkelijke boogdetails aan de bovenkant.

Hip

Ook is het geen nieuwe jurk die ze draagt. Ze droeg deze namelijk voor het eerst op kerstdag in 2022, tijdens haar eerste optreden in Sandringham als koningin. Een ding is zeker: het koningspaar kan absoluut hip zijn!

Wijnen, wijnen, wijnen

Het koningspaar krijgt diezelfde dag een rondleiding in de wijngaard van Chateau Smith Haut Lafitte. Daar hebben de koning en koningin ‘speciale wijn geproefd uit het jaar 2005’, hetzelfde jaar als hun huwelijk. Dat laat het koningspaar weten op hun Instagram.

#royaltynl Beeld: Shutterstock

Leestip

BESTEL HIER