Camilla, Charles

Camilla heeft het niet meer!

Koningin Camilla, altijd een toonbeeld van vriendelijke ingetogenheid, ging compleet loos bij het paardenrennen.

Natuurlijk, we kennen dit soort beelden ook van wijlen Elizabeth, maar het was bekend dat zij een paardenmaniak was. Van Camilla wisten we dat nog niet.

Het was ook niet zomaar een wedstrijd die Camilla en Charles met zoveel spanning volgden. Het is Royal Ascot, de week waarin alle Britten bezig zijn met misschien wel het beroemdste hippische toernooi ter wereld.’

Elite

Annex modeshow voor de elite, want op Ascot is het zien en gezien worden. Vooral dames die een extra inspanning moeten leveren om erbij te mogen horen dossen zich dezer dagen uitbundig niet.

Die moeite kan Camilla zich besparen. Ze heeft samen met Charles zelfs een paard meelopen, net als destijds haar schoonmoeder. Die behoorlijk chagrijnig kon worden als een ander won.

Royal Champion

Dat fanatisme tekent ook Camilla als het om haar paard Saga gaat, in The Wolverton Stakes op de eerste dag van het evenement. Het was – letterlijk nagelbijtend spannend.

Helaas kwam Saga als 5e binnen. De race werd gewonnen door… Royal Champion! Maar diens eigenaar is sjeik Mohammed Obaid Al Maktoum.

Getty Images

#Royaltynl

Tip van de redactie

Of je nou de Camino, de Vierdaagse of een dagtocht gaat wandelen, of vaak gaat hardlopen: wil je absoluut geen blaren, likdoorns en pijn door hallux valgus of hielspoor? Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bekijk bij Bol
Loperswol