Camilla

Camilla: ‘Charles is hopeloos’

Koning Charles en koningin Camilla zijn al enige tijd een stel, dus enige irritatie over en weer is onvermijdelijk.

Deze gaat een jaar of tien terug, toen de prins van Wales zijn 65e verjaardag naderde. Toch een echt kroonjaar, maar Charles wilde daar niet aan. Gewoon doorgaan alsof er niks aan de hand is, was zijn motto. Tot ergernis van Camilla.

Ze noemde Charles een ‘workaholic die nooit eens tot rust kon komen’, zelfs niet op zo’n belangrijke dag.

Moeilijk

Ze gaf ook toe dat hij waarschijnlijk niet eens zou vieren dat hij gepensioneerd was, tenzij ze ‘op en neer huppelde terwijl ze Happy Birthday zong’.

Lees ook: Kate krijgt het moeilijk

‘Ik zal je vertellen dat hij de moeilijkste persoon ter wereld is om een cadeau voor te kopen. Hij is een man! Ze zijn hopeloos! Ik ben eeuwen bezig om iets te vinden dat echt geweldig is en dan [ze doet na hoe hij een cadeau opent] ‘Oh, heel erg bedankt’ [ze gebruikt een vrijblijvende stem]. Het is zo vervelend!’

Dat wordt nog wat, met koning Charles .

Mail Online/Getty Images

#Royaltynl

Tip van de redactie

Deze origami-giftset, een typisch geschenk voor onder de koninklijke kerstboom, biedt een moment van rust en ontspanning. De The Ritual of Jing Bad en Lichaam set, verrijkt met kalmerende jujube en lotusbloem, is het ideale cadeau voor een geliefde of om jezelf te verwennen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

The Ritual of Jing