diana charles

Broer prinses Diana doet bizarre onthulling over relatie met Charles

Charles Spencer bracht vorige maand zijn nieuwste boek uit en deed daarin ook enkele bizarre onthullingen over zijn zus Diana op het moment dat ze net samen was met kroonprins Charles. 

De broer van de overleden prinses Diana, Charles Spencer, bracht vorige maand zijn nieuwste boek A Very Private School uit. Hierin spreekt hij onder andere over het misbruik op de kostschool waarop hij vroeger zat. Naast dit onderwerp doet hij ook een onthulling over de relatie van Diana met Charles. 

Elkaar beschermen

Diana had toen haar broertje Charles jong had altijd het gevoel dat zij hem moest beschermen. Op latere leeftijd, toen Diana kroonprins Charles ontmoette, veranderde dit. Toen werden de rollen omgedraaid. Op dat moment had het broertje van Diana het idee dat hij haar juist moest beschermen. 

Lees ook: “Charles deed zijn best om ons te beschermen en te verzorgen”

Diana Spencer Influencer

Mediastorm

Omdat de twee erg hecht met elkaar waren, merkte hij alles van wat er gebeurde wanneer de relatie van Diana met haar kroonprins bekend werd. Tijdens een etentje met een groep vrienden merkte hij pas echt dat ze enorm populair was geworden. “Ik herinner me dat ik dacht: ‘Crikey, ze zijn allemaal als een gék bij haar aan het slijmen!’ Toen besefte ik dat mijn rol was om sterk te zijn als broer, en gewoon hetzelfde te blijven.”

Lees ook: Ouders van Kate hebben meer dan 3 miljoen euro schuld

Princess Diana Germany Tour
Princess Diana Germany Tour

Mijn taak

Hij vertelt verder over deze onthulling: “Dat was soms moeilijk, want ik vertelde haar dingen die niemand anders haar vertelde op een liefhebbende, constructieve manier. En ik denk dat het lastig was voor haar om iets anders te horen dan hoe fantastisch het leven was – maar ik voelde dat dat mijn taak was. Ik was haar kleine broertje. We groeiden samen op.”

Lees ook: Feest met naaktmodel dat Harry niet noemt in zijn memoires

Tip van de redactie

In de bestseller Diana. Haar eigen verhaal onthult Diana intieme details van haar leven. Andrew Morton biedt ongeëvenaarde inzichten, gebaseerd op geheime interviews met de prinses. Deze biografie, bijna een autobiografie, belicht Diana’s meest persoonlijke momenten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl