Ouders Van Kate Zijn Failliet

Ouders van Kate hebben meer dan drie miljoen euro schuld

De ouders van Kate Middleton zijn failliet en hebben een schuld van meer dan drie miljoen euro. Maar ze willen hun dochter er niet mee belasten.

Carole Middleton, de moeder van Kate, is de steun en toeverlaat van haar zieke dochter nu. Maar Carole zelf heeft ook heel wat te verduren. The Party Pieces Company, het bedrijf in feestartikelen dat zij en haar man Michael Middleton in 1987 hebben opgericht is failliet.

Carole en Michael willen niet dat hun kinderen, Kate, Pippa en James, zich zorgen maken. Maar de ouders hebben nu wel een schuld van maar liefst drie miljoen pond. Oftewel bijna 3,5 miljoen euro in de min.

Lees ook: het vlinderkapsel van Kate is nu de hit op internet

Carole Middleton Moeder Kate, kate kanker
Carole en Michael Middleton

Meer dan drie miljoen euro schuld

De winkelketen die feestartikelen voor kinderfeestjes verkocht, had het zwaar te verduren tijdens de coronatijd. Vorig jaar waren de verliezen zo groot, dat het stel hun bedrijf moest verkopen. Maar ze bleven wel met een grote restschuld achter.

Kate is nu de belangrijkste

Alle aandacht gaat nu naar Kate en haar gevecht tegen kanker, zo zegt Carole. Zij is nu de belangrijkste. Wil je meer weten over het faillissement? Kijk dan de aflevering van Shownieuws terug hieronder.

Lees ook: Dit is waarom Kate’s moeder extra liefde nodig heeft

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES