koning William

Leuke bijnamen: Zó noemden William en Harry elkaar vroeger altijd

Prins William en prins Harry konden het vroeger altijd goed met elkaar vinden. Door hun goede band hadden ze een leuke bijnaam voor elkaar gevonden. Lees hier hoe ze elkaar altijd noemden. 

Sinds prins Harry in 2020 het Verenigd Koninkrijk heeft verlaten is de relatie met zijn broer, kroonprins William, onder grote spanning komen te staan. Deze relatie verslechterde nog eens extra toen prins Harry zijn biografie uitbracht. Hierin gaf hij veel informatie over zij broer en zijn vader. 

Ruzie met broer William 

In de biografie van prins Harry stonden dingen waar de hele wereld van mee kon smullen. Zo vertelde Harry over een ruzie met zijn broer, waarin prins William zijn broer fysiek aanviel. Ook vertelde hij hoe boos en onbegrepen hij zich voelde. Daarnaast was hij ook niet blij met hoe zijn vader het vroeger allemaal had aangepakt. 

Lees ook: Kate Middleton had een wel heel bijzondere bijnaam

Niet alleen slechte dingen 

Toch stonden er niet alleen maar slechte dingen in over prins William. Zo had prins Harry het over de bijnamen die hij en zijn broer William voor elkaar hadden. Zo zou Harry zijn broer altijd Harold noemen en zou William zijn broertje Willy noemen. Hoe leuk klinkt dat? Harold en Willy!

Lees ook: Britten vergissen zich in bijnaam prins

William And Harry Kensiington
William en Harry in betere tijden

Meer bijnamen

William mag dan maar één bijnaam hebben voor Harry, toch heeft prins Harry nog een aantal. Zo wordt hij door Meghan Markle vaak ‘Haz’ of ook weleens ‘H’ genoemd. 

Lees ook: Deze bijnaam kreeg William op de kleuterschool

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES