Ontwerp Zonder Titel (57)

Beeld! Meghan duikt op!

De hertogin van Sussex was weken uit beeld, maar duikt ineens op. Goed kijken!

Het was toch wel wat vreemd, dat we sinds de Netflix-docuserie overal Harry zagen, maar Meghan van de aardbodem leek te zijn verdwenen.

Terwijl ze voor het verschijnen van zijn boek zo ongeveer aan elkaar waren vastgegroeid. Zelfs bij de vlogs die Meghan maakte zag je hem voorbijkomen. Jonglerend op de achtergrond, maar toch.

In het openbaar gold de regel: waar Harry, daar Meghan. En omgekeerd.

Haar onzichtbaarheid voedde flink wat roddels, maar niemand die precies wist hoe het zat. Nog steeds niet trouwens. Alleen hebben we nu bewegend beeld. Al moet je wel goed opletten, want ze is al voorbij voordat je er erg in hebt.

Filmpje

Het gaat om onderstaand filmpje, gemaakt door iemand die aanwezig was bij een klein partijtje van Ellen de Generes. Die woont net als Meghan en Harry in de rijkeluiskolonie Montecito.

Ellen was al getrouwd met Portia de Rossi, en deed in klein gezelschap de beloftes nog eens over.

Harry en Meghan waren niet de enige beroemde gezichten. Ook onder anderen Jennifer Aniston, Katy Perry, Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow en Courteney Cox waren aanwezig. Kris Jenner praatte de ceremonie aan elkaar.

DeGeneres, De Rossi en Meghan zijn al jaren goede vrienden. Zo hadden ze het in de talkshow van Ellen in 2021 over het feit dat ze dat jaar samen Halloween hadden gevierd.

Leestip

BESTEL HIER

Bron: ANP Beeld: Today’s Curiousities