The Royal Family Attends The Presentation Of The Kpmg Study On Young People And Talent.

Sofía van Spanje in de schijnwerpers

Sofía van Spanje, ook wel Infanta Sofía genoemd, nam woensdag samen met haar zus prinses Leonor deel aan de prijsuitreiking van de ‘Girona Awards’ in Barcelona.

Het is daar voor het eerst dat de jongste dochter koning Felipe IV en koningin Letizia op zo’n evenement in het openbaar sprak.

De avond werd georganiseerd door de stichting Prinses van Girona, die zich inzet voor jonge, getalenteerde mensen en hen steunt in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Tijdens één van de workshops, die zich focust op muziek en onderwijs, nemen prinses Leonor en Infanta Sofía het woord om vragen te stellen om meer te weten te komen over de inhoud van de workshop. In 2020 hebben we haar stem al eens eerder gehoord tijdens de lezing van ‘El Quixote’. Toen beantwoordde ze vragen van enkele journalisten.

Meer op de voorgrond

Koningin Letizia staat al langer bekend als stijlicoon. Haar jongste dochter, die de tweede in lijn is voor de Spaanse troonopvolging, treedt nu in de voetsporen van haar modebewuste moeder. Tijdens de prijsuitreiking zien we de prinses dan ook verschijnen in een stijlvolle look.  

Hoewel normaal gesproken alle ogen gericht zijn op prinses Leonor, verplaatsen de schijnwerpers zich nu naar haar kleine zusje, prinses Sofía. Voor de gelegenheid draagt ze een wit ensemble van het Spaanse label Bruna. De set bestaat uit een wijde pantalon en top met korte mouwen en een langere cape-achtige achterkant.

© ANP
© ANP
eloise
KLIK HIER

Hola!/ANP

#Royaltynl