Leonor, Letizia

Ook prinses Leonor slaat regels Letizia in de wind

Net als prinses Sofia maakt prinses Leonor gebruik van de gelegenheid om haar eigen ding te doen, uit het zicht van haar moeder.

Koningin Letizia houdt er een nogal streng menu op na, niet alleen thuis, maar ook bij buitenlandse staatsbanketten. Het zal allemaal reuze gezond zijn, maar de tienerdochters willen ook wel eens iets anders.

Heerlijkheden

Prinses Sofia heeft al wat uitzonderingen bedongen als ze thuis eet, maar kan zich de komende twee jaar in Wales tegoed doen aan de heerlijkheden die haar moeder nooit op tafel duldt.

Nu blijkt dat ook prinses Leonor een opstandig trekje heeft, waar ze nota bene als beroepsmilitair aan toe kan geven. In haar vrije tijd ging ze met kameraden iets eten in de stad, een gerecht dat Letizia naar adem zou doen snakken.

Roerei

Prinses Leonor is samen met haar klasgenoten gezien in el Tuno, één van de populairste horecagelegenheden in Zaragoza. Daar bestelde het gezelschap pizza’s, broodjes, hamburgers en tortilla. Meedoen is op de academie nu eenmaal belangrijker dan de regels van je ouders!

Letizia, we weten het nog, vogt het Perricone-dieet, dat een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen bevat, maar zeer veel verbiedt, zoals sinaasappels, watermeloen en bananen, wortelen en aardappelen, omdat ze suikers, koolhydraten en veel calorieën bevatten, iets dat bijdraagt aan huidveroudering en ontstekingen. En daar heeft prinses Leonor zich mee volgestopt!

eloise
KLIK HIER

Lecturas/Getty Images

#Royaltynl