Letizia

Koningin Letizia opnieuw op lage hakken

Gedwongen door voetproblemen heeft koningin een definitieve keuze gemaakt – die niets afdoet aan haar stijl.

Koningin Letizia was bij het tweede internationale congres over mensensmokkel in Malaga. Een serieus onderwerp, en dan wil je niet dat het alleen maar over jouw kekke nieuwe outfit gaat. Letizia recyclede daarom een jurk die al sinds 2019 vergeten in haar kast hing.

Franca

Dat was 2 jaar nadat ze het Franca-model van Hugo Boss voor het eerst in het openbaar droeg, voor de opening in 2017 van het nieuwe schooljaar. Het gaat dan om een gebreide jurk met verticale zwart-witte strepen, korte mouwen en een zwarte tailleband, die ze in totaal 5 keer heeft gedragen.

We letten ook op haar schoenen. In de zomer zijn dat steevast espadrilles, wordt het herfst, dan komen de pumps uit de kast. Alleen niet meer voor Letizia, want die heeft daarvoor net even teveel last van haar voeten.

Kitten heels

Het werden zwarte Massimo Dutti-slingbacks met lage hakken, de zogenaamde kitten heels. Overigens blijft ze nog wel haar onmogelijk hoge hakken, maar veel minder dan we van haar gewend zijn en alleen bij heel erg speciale gebeurtenissen.

Queen Letizia At The Congress About Sexual Exploitation Malaga
Queen Letizia At The Congress About Sexual Exploitation Malaga
eloise
KLIK HIER

Vanitatis

#Royaltynl