Letizia Vroeger

Foto’s: Zó zag koningin Letizia van Spanje er vroeger uit

Koningin Letizia van Spanje had voordat zij ging trouwen met Felipe een carrière als journaliste en tv-presentatrice. Hoe zag zij er toen uit?

Koningin Letizia van Spanje werd geboren als Letizia Ortiz Rocasolano in de Spaanse stad Oviedo. Sinds sinds 2004 is zij getrouwd met Felipe en sinds 2014 is zij koningin van Spanje. 

Studie journalistiek 

In 1990 begon Letizia aan haar studie journalistiek aan de Universiteit van Madrid. Daar haalde ze ook haar master in het vak audiovisuele media. Nadat ze haar studie af had gerond, deed ze een doctorale studie in Mexico, waar ze voor een krant ging werken. Eenmaal terug in Spanje werkte ze onder andere voor La Nueva España, CNN, EFE, CANALplus en Televisión Española. Dat was ook haar grote doorbraak. 

Lees ook: Zien: koningin Letizia heeft nieuwe korte coupe 

Ontmoeting prins Felipe

Eind 2002 ontmoette Letizia de Spaanse kroonprins Felipe tijdens een etentje bij vrienden. Tot hun verloving begin november 2003, wisten ze hun relatie geheim te houden. Leuk detail: een dag voor de verloving werd aangekondigd, presenteerde Letizia nog het journaal. 

Lees ook: Koningin Letizia zou jarenlang affaire met ex-zwager hebben gehad

Foto’s van vroeger van Letizia

Net zoals iedereen, heeft ook koningin Letizia veel foto’s van vroeger. Hieronder hebben we wat leuke foto’s van haar op een rijtje gezet. 

Opening Of 2004 Red Cross Fundraising Campaign
Letizia in 2004
Spanish Royals Attend Naval Combat Flag Presentation
Spaanse royals in 2004
Spanish Royals Attend "bartolome De Las Casas" Awards
In 2005
vroeger letizia
Koningin Letizia in 2010

Lees ook: Koningin Letizia vindt déze 5 Europese steden het leukste om te bezoeken 

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl