The Royal Family Inaugurates Its Summer Vacations Visiting The Valldemossa Charterhouse

Doet Letizia stap terug?

Koningin heeft lege agenda.

In Spanje wordt met grote regelmaat gedeeld wat de royals in hun agenda hebben staan aan afspraken. Dat is zelden spannend, maar nu is het toch wel vreemd dat koningin Letizia deze week haar agenda vrijwel heeft leeggemaakt.

Dat zou zomaar te maken kunnen hebben met de herfstvakantie van dochter Sofia, na een maand op school.

De twee zijn woensdag trouwens wel bij de festiviteiten op Columbus-dag. Het is de eerste keer dat de jongste van het gezin in het openbaar verschijnt nadat zij afgelopen augustus haar vakantie in Palma de Mallorca beëindigde en aan een nieuw schooljaar begon op de school Santa María de los Rosales.

Sindsdien is de Infanta Sofia ‘vermist’, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging zonder prinses Leonor aan haar zijde. Voorlopig is niet bekend of de toekomstige troonopvolgster haar familie zal vergezellen op deze feestdagen, maar alles lijkt erop te wijzen dat zij in Wales zal blijven. Het meest opvallende aan deze situatie is echter dat koningin Letizia die week geen publieke evenementen meer zal hebben en zich zal concentreren op haar kantoorwerk, terwijl Sofia een belangrijke rol zal spelen.

LEES OOK:

ZIEN: LETIZIA MAGNIFIEK IN NIEUWE JURK

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Lecturas