Leonor, Felipe, Letizia, Sofia

Dit droegen de royals in Zaragoza

Zomerse outfits voor koning Felipe, koningin Letizia, prinses Leonor en prinses Sofia bij het afscheid van de kroonprinses.

eloise
KLIK HIER

Alle aandacht ging natuurlijk allereerst uit naar de innige omhelzing van koningin Letizia, die afscheid moest nemen van haar oudste dochter, prinses Leonor.

Letizia had zich zomers, maar stemmig gekleed, in een linnen pak van Adolfo Domínguez. Een zandkleurig ontwerp, bestaande uit een loszittende broek met een licht uitlopende snit en bijpassende blazer. Daaronder een eenvoudige witte blouse.

Schoenen

Opvallend deze hele zomer en ook nu weer: geen espadrilles voor Letizia, maar platte schoenen. Dit keer waren het suède ballerina’s. Als juwelen koos ze voor discrete gouden oorbellen en haar inmiddels gebruikelijke Coreterno-ring.

Looks

Leonor en Sofia zijn ook verbonden wat betreft hun styling. Deze donderdag verschenen ze in bijna identieke looks. met allebei een witte broek en sportschoenen. Prinses Leonor combineerde haar broek met hoge taille met een blauw shirt, de helft aan de buitenkant en de andere helft ingestopt.

Sofia droeg het topje van Zara dat ze afgelopen mei droeg tijdens de finale van het Copa del Rey-voetbaltoernooi.

Felipe Sofia Leonor Letizia
Felipe Sofia Leonor Letizia

Lecturas/ANP

#Royaltynl