Felipe, Sofia, Letizia, Leonor

Opvallende details photoshoot Spaanse royals

Bij het begin van de vakantie op Mallorca gingen koning Felipe, koningin Letizia, prinses Leonor en prinses Sofia op de foto.

De sfeer is vrolijk, bijna uitgelaten, net als op de strandfoto’s van de Oranjes. De mooiste zochten we voor je uit, en het is ook echt een plaatje. Zeker als we op de fijnere details gaan letten.

Opvallend is dat koningin Letizia langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwijnt. Natuurlijk, ze is het ultieme stijlicoon, vergelijkbaar met onze Máxima, maar ze ziet haar dochters prinses Leonor en prinses Sofia letterlijk en figuurlijk boven zich uitgroeien (iets wat Felipe niet snel zal overkomen).

Schouderbandjes

Letizia droeg wel zeer actueel Barbie-roze, een jurk van het Spaanse merk Adolfo Domínguez, met V-hals, dunne schouderbandjes een koord rond haar middel als riem.

Qua accessoires koos ze voor espadrilles in lichte tinten met nauwelijks een hak. Ze droeg over haar linkerschouder een tas van espartogras, een vezel die ook wordt gebruikt om espadrilles van te maken.

De echte knaller was de infanta, prinses Sofia. Ze droeg een zomerse mini-jurk – toch al een favoriet van haar – met etnisch borduurwerk, bloemmotieven en driekwart mouwen van het Franse Ba-sh. En dat is nieuw voor een Spaanse royal!

Bohemien

De jurk is volgens de makers ‘een kort, glamoureus en bohemien model’. Het is gemaakt van viscose, is soepel en zeer aangenaam om te dragen, met een tuniekhalslijn. Aan haar voeten Saura-espadrilles van Macarena Shoes, gemaakt van espartogras en linnen.

Prinses Leonor droeg een eenvoudige midi-jurk van Mango in vloeiende groene stof, met V-hals en knoopsluiting aan de voorkant. Daarbij witte espadrilles met veters van Mint&Rose.

eloise
KLIK HIER

Getty Images/Lecturas

#Royaltynl