Willem Alexander Stopte Voor Maxima Met Drinken

Willem-Alexander stopte voor Máxima met drinken

Grote glazen bier en whiskey aan het ontbijt. Volgens een achternicht van koningin Máxima is Willem-Alexander vanwege Máxima gestopt met veel drinken.

Een Argentijnse nieuwsbron sprak begin dit jaar met een achternicht van Máxima. En die wist te vertellen dat Máxima aan het begin van hun relatie iets had opgemerkt over het vele drinken van Willem-Alexander. En volgens deze achternicht is hij daarna speciaal voor Máxima gestopt met zo veel alcohol drinken.

Solange Biog, zo heet de Argentijnse achternicht van koningin Máxima. Het Argentijnse blad dat haar interviewde, deed daarna een onthulling. Volgens de achternicht stopte Willem-Alexander voor Máxima met het vele drinken van alcohol. Máxima zou hem gezegd hebben dat hij alcohol moest opgeven als hij wilde dat ze naar Nederland kwam, aldus Solange.

Koning Willem Alexander En Koningin Maxima Tijdens De Fotosessie Op Paleis Noordeindekop

Whisky bij het ontbijt

Shownieuws dook verder in het verhaal en meldde onlangs dat Willem-Alexander in die tijd niet alleen veel bier dronk, maar ook whisky bij het ontbijt dronk. Overigens vertelde Solange ook dat ze haar beroemde achternicht al jaren niet meer had gezien. En hoewel ze als kinderen veel tijd met elkaar doorbrachten – omdat ze maar twee jaar in leeftijd verschillen – ze nu geen contact meer hebben.

LEES OOK: WAS HARRY VROEGER VERLIEFD OP KATE?

Willem-Alexander stopte voor Máxima

Kijk hieronder gratis het fragment van Shownieuws terug.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES