Trooping The Colour, The King's Birthday Parade.

Prins William viert vaderdag met liefdevolle foto

Ook het Britse koningshuis viert vandaag Vaderdag. Prins William (41) en prinses Kate (42) hebben ter ere van deze dag een prachtige nieuwe foto gedeeld van prins William met zijn kinderen op sociale media.

Traditiegetrouw maakte prinses Kate speciaal voor Vaderdag een foto voor haar man William. Het kiekje toont een warmhartig moment op het strand.

‘We houden van je, Papa. Fijne Vaderdag,’ schrijft het prinsenpaar onder de foto. Op de foto zien we prins William, die zijn armen om zijn drie kinderen, prins George (10), prinses Charlotte (9) en prins Louis (6), heeft geslagen terwijl ze uitkijken over de zee.

Zaterdagmiddag straalde het gezin tijdens Trooping the Colour. Prinses Kate straalde; het was haar eerste publieke optreden sinds de diagnose. Ze zwaaide en lachte voluit naar het publiek, terwijl ze samen met George, Charlotte en Louis in de koets zat. Ook koning Charles en koningin Camilla zaten in hun eigen koets. Prins William zat niet bij zijn gezin in de koets, want hij nam te paard deel aan de parade.

Lees ook: Dit is wat de balkonscène van William en Catherine laat zien, volgens expert

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES/INSTAGRAM: @princeandprincessofwales