Trooping The Colour 2024 Catherine van Wales

Dit is wat de balkonscène van William en Catherine laat zien, volgens expert

William en Catherine van Wales in bijzondere houding op het balkon, volgens deze lichaamstaal expert.

Een lichaamstaaldeskundige in het Verenigd Koninkrijk legt uit wat de lichaamstaal van Catherine en William van Wales laat zien op de balkonscène. Het was de eerste keer dat Kate in het openbaar verscheen in lange tijd.

Alle ogen waren gericht op Catherine van Wales en Prins William tijdens een recente publieke verschijning bij Trooping the Colour. De Prins en Prinses van Wales hadden een romantisch moment op het balkon van het paleis. Nu beweert een lichaamstaalexpert dat deze uitwisseling van blikken op het balkon iets heel essentieels onthult over hun band. Hun houding op het balkon, naar elkaar gericht en de stralende blikken zegt veel over hun onderlinge band.

Catherine van Wales op het balkon

De prinses in haar witte jurk van Jenny Packham met zwarte details zag er prachtig uit. Ondanks het ondergaan van chemotherapie na haar kankerdiagnose, zag ze er goed uitgerust uit tijdens het evenement. Eerder had ze haar koninklijke taken tijdelijk stopgezet voor de behandeling .

Trooping The Colour, The King's Birthday Parade.
Trooping The Colour, The King’s Birthday Parade.

Trotse William

Expert Judi James gaf haar mening over de relatie van William en Kate tijdens het moment op het balkon en zei: “Het meest ontroerende wederzijdse signaal kwam van William en Kate toen hun ogen elkaar eindelijk ontmoetten.”

“De rimpeling rond Williams ogen en de gespannen spieren rond zijn lippen toonden zijn innerlijke trots en mogelijke opluchting om zijn mooie vrouw weer naast zich te hebben staan, terwijl Kate, die op dit moment zichtbaar ontspande, een brede, kuiltjesachtige en zeer liefdevolle glimlach teruggaf,” vertelde de lichaamstaalexpert aan de Daily Mail.

Trooping The Colour catherine van wales
Trooping The Colour King Charles Iii Birthday Parade

Gelukkige Catherine van Wales

Wie geen lichaamstaalexpert is, ziet vooral een stralende prinses die alleen oog heeft voor haar man en waarschijnlijk even vergeten is dat de hele wereld meekijkt. Wij zien een hoopvolle toekomst voor Catherine van Wales en zijn blij dat ze op het oog aan de beterende hand is.

Lees ook: Gaan Harry en Meghan dan toch uit elkaar?

TEKST ROYALTYNL

BEELD GETTY IMAGES

BRON Daily Mail