Kate En William Door De Hel

Kate en William gaan op dit moment door een hel, zegt vriendin

Een goede vriendin van prins William en prinses Kate, Amaia Arrieta, vertelde dat het stel op dit moment door een hel gaat. “Mijn hart breekt,” zei hun vriendin onlangs tegen de Telegraph.

Amaia Arrieta, is een beroemde Spaanse/Britse ontwerpster die de kleding ontwerpt van de kinderen van Kate en William.  Prins George (10), prinses Charlotte (9) en de kleine prins Louis (6) worden al jaren van kleding voorzien door Amaia. Ze kent het gezin dan ook heel goed en vertelde deze week dat ze ziet dat ze op dit moment door een hel gaan.

“Mijn hart breekt,’ zei de ontwerpster toen haar gevraagd werd hoe het met het gezin van Kate en William gaat. “Ik hoop dat ze hier snel uit komen,” vertelde ze.

Amaia Arrieta

Arrieta vertelde dat Kate al lang haar kleding kocht voor de ontwerpster doorhad dat ze dat deed. “De eerste keer dat ik me reliseerde dat prins George mijn ontwerpen droeg, was toen ik in Waitrose (supermarkt ed.) was en ik zijn foto zag op de voorkant van Hello!. Dat was een bijzonder moment.”

Ook op de beroemde moederdagfoto dragen de kinderen kleding van Arrieta. Twee weken daarna verscheen Kate in een videoboodschap waarin ze aankondige een behandeling tegen kanker te ondergaan.

Lees ook: vriendinnen van Meghan hebben recht op geheimhouding

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES