Meghan Kate Getty Images Royalty Online

Dit is dé royal modekleur voor de herfst van 2023

In de afgelopen weken zijn zowel prinses Kate als Meghan Markle meerdere keren gespot in outfits in crèmekleurige tinten van top tot teen.

Dit najaar is er voor elke stijl, gelegenheid en weersomstandigheid iets passends te vinden. De kleuren die prinses Kate en Meghan graag dragen, blazen nét even wat meer leven in je herfstoutfits!

Witte tinten

Zowel de prinses van Wales en de hertogin van Sussex hebben laten zien wat het geheim is van witte tinten. Namelijk natuurlijke witte tinten, lagen en texturen die een gezellige en toch verfijnde uitstraling toevoegen, waardoor de look perfect is voor het nieuwe seizoen.

Tijdens een bezoek aan de Nottingham Trent University droeg Kate deze week een rok en trui van Sézane. De geribbelde gebreide textuur gaf de look een subtiele knusse uitstraling, terwijl de zachte bisque-kleur, gecombineerd met taupe accessoires, de stijl verhief.

Mantelpak

Ter gelegenheid van de allereerste in-person summit van de Archewell Foundation droeg Meghan een ecru ensemble met een off-the-shoulder blazer van Altuzarra en bijpassende broek. De tint, gecombineerd met het laagjes-effect van traditioneel maatwerk, gaf een vrouwelijke draai aan de klassieke mantelpak-look.

Tijdens de medailleceremonie van de Invictus Games in september toonde Meghan de veelzijdigheid van crèmekleurige tinten met een paar zijden paperbag-waist broeken in een gedempte zandkleur van Cuyana, gecombineerd met een bijpassende zijden trenchcoat en een witte tanktop om wat nuance aan de look toe te voegen.

Lees ook: Harry en Meghan terug van een romantisch weekendje weg

In september woonde Kate de Rugby World Cup bij in een van haar favoriete outfits, een ivoorkleurig pak van Alexander McQueen. De look maakte de overgang van zomer naar herfst dankzij een iets koelere tint wit en zou even goed werken voor de overgang van herfst naar winterwit.

Meghan shopt bij de Zara

Herfstwitten kunnen ook informeel zijn. Tijdens de medailleceremonie voor het wielrennen op de Invictus Games droeg Meghan een off-white Zara playsuit met een crèmekleurige blazer, wat warmte toevoegde aan een anders zomerse outfit.

2023 Invictus Games Düsseldorf
2023 Invictus Games Düsseldorf

#Royaltynl / Beeld: Getty Images