Day 3 Spanish Royals Visit Netherlands

Britse royals zijn Swifties: William, George en Charlotte ontmoeten Taylor Swift

Prins William heeft op een bijzondere manier zijn 42e verjaardag gevierd. Hij is namelijk met zijn twee oudste kinderen – prins George (10) en prinses Charlotte (9) – naar de Eras Tour in het Wembley Stadium in Londen gegaan. Backstage ontmoetten de royals Taylor Swift (34) en namen enkele selfies met de popster.

De Britse royals blijken echte Swifties te zijn. Volgens lifestyle magazine Town & Country bleef Kate Middleton thuis met hun jongste zoon prins Louis terwijl prins William quality time heeft met hun twee oudste kinderen.

Zaterdagochtend deelden de officiële sociale mediakanalen van de prins en prinses van Wales een foto van Taylor die een selfie maakte met de royals. ‘Bedankt @taylorswift voor een geweldige avond! #LondonTSTheErastour’ luidt het bijschrijft.

Lees ook: Dit is wat de balkonscène van William en Catherine laat zien, volgens expert

Ook Taylor deelde zaterdagmiddag een foto op Instagram en feliciteerde de Britse prins met zijn verjaardag. Op de selfie is ook haar vriend, American footballspeler Travis Kelce, te zien.

Lees ook: Prins William 42 jaar geworden: de leukste foto’s samen met Diana

Vrijdag verwelkomden de Britse royals Taylor Swift op bijzondere wijze met hun eigen versie van haar hit ‘Shake It Off. De Royal Palace Band speelde haar nummer tijdens de wisseling van de paleiswachten, oftewel Changing the Guards.

Volgens People hebben William en Taylor elkaar eerder ontmoet; in 2013 werd hij door haar op het podium geroepen tijdens een liefdadigheidsevenement op Kensington Palace, waar hij Jon Bon Jovi vergezelde tijdens ‘Livin’ on a Prayer’.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.