Wat een heerlijke throwback van Estelle met broertje Oscar

We zagen Estelle in november uiterst professioneel helpen bij het doorknippen van een lintje. Maar ooit was ze nog maar een kruimeltje. En hield ze haar pasgeboren broertje vast.

Wij durven niet te zeggen wie ooit is begonnen met het delen van een ‘throwback’, maar een briljant idee is het absoluut! De moderne variant van bladeren door je papieren fotoalbum. Heerlijk even herinneringen ophalen, lachen om de gekkigheid van toen of de vlinders in je buik voelen bij het zien van een kiekje van een oude vlam.

In het geval van de Zweedse royals, en vele andere koninklijke families natuurlijk, is er beeldmateriaal te over. Bij gelegenheden als bruiloften, verjaardagen, geboortes en nationale feestdagen worden er vaak officiële foto’s gemaakt en gedeeld. En gelukkig ‘mogen’ de royals van nu ook wat losser, wat spontaner op de foto.

In 2016 werd Oscar, zoon van kroonprinses Victoria en haar man Daniel, geboren. En had Estelle (2012) er een broertje bij. Hij is inmiddels 4 jaar. En wordt in maart 5. We blikken even terug naar zijn babytijd. Kort na zijn geboorte werd deze prachtige foto van Estelle en Oscar gemaakt. Hoe zoet wil je het hebben?

Estelle Oscar 2016 Mynewroyals

LEES OOK:

Te leuk om niet te delen: dé Kerstfoto uit Monaco

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, MyNewRoyals

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen