Wat leuk: nieuwe foto’s van Laurentien en Constantijn!

Het gaat om officiële portretfoto’s van het echtpaar. De RVD heeft deze maandag vrijgegeven. Het betreft de eerste officiële foto’s van het echtpaar in 2020.

Constantijn en Laurentien trouwden in 2001. Ze hebben 3 kinderen: Eloise, Claus-Casimir en Leonore. Leonore is met haar 14 jaar een jonge middelbare scholier en heeft voor zover bekend (nog) geen social media-accounts. Grote zus en broer Eloise en Claus daarentegen zijn online erg actief. Claus opende onlangs zijn eigen online winkel, verder gaat hij sinds een paar weken in Schotland naar school. En Eloise is zo’n beetje the queen van Instagram in eigen land geworden. Ze heeft een enorm aantal volgers, studeert in Amsterdam en deelt regelmatig foto’s van uitjes, vakanties, lekkere maaltijden en kleding.

Laurentien ontvangt overigens geen toelage van de Nederlandse Staat. Zij zorgt dus voor haar eigen inkomen. En zoals velen weten, zet ze zich al jaren actief in om analfabetisme en laaggeletterdheid in ons land terug te dringen. Vandaag worden er dus nieuwe, officiële portretfoto’s van haar en Constantijn met de wereld gedeeld. Ze staan niet samen in beeld, beiden zijn apart op de foto gezet. Constantijn is zondag aanstaande trouwens jarig, hij wordt dan 51.

Constantijn Oktober 2020
Laurentien Portretfoto Oktober 2020

LEES OOK:

Meekijken: dit deden de royals in het weekend

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: RVD / Martijn Beekman

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen