Willem Alexander 3 Labradors Dierendag 2020

Even meekijken: dit deden de royals in het weekend

Pieter-Christiaan rende rondjes en Eloise zette de boel op stelten in Amsterdam. Ook zo benieuwd hoe de royals omgingen met hun vrije tijd? Kijk gezellig mee op deze grijze maandagmorgen.

Niet iedereen bleef op de bank zitten vanwege de wind en regen, er werd óók op-uit-gegaan. We laten je even gluren bij onze royale buren: wat deden de royals zoal in hun vrije weekend?

Pieter-Christiaan rende 5 keer 1000 meter. Bij deze foto, waarop je goed kunt zien dat de baan nat is, schrijft hij ‘foto finish!’, oftewel: de uitslag was blijkbaar close.

Pieter Christiaan Weekend

Je hebt gisteren vást bij ons gezien en gelezen hoe Willem-Alexander en zijn gezin hun 3 labradors in het zonnetje zette, op Dierendag. Hierbij nog eens die heerlijke foto van de 3 sterren bij elkaar. Nala, Luna en Skipper.

Willem Alexander 3 Labradors Dierendag 2020

Eloise is sinds een paar maanden student. En proeft nog altijd met veel plezier van het studentenleven. Hier staat ze op straat, in Amsterdam, om aan een mooie vrijdagavond te beginnen. Zelf zegt ze ‘waaaaazig in Amsterdam’ over de foto.

Eloise Weekend Oktober 2020

En Mabel maakte een boswandeling op zondag. Ze fotografeerde meerdere mooie paddenstoelen, waarvan deze foto een goed voorbeeld is. Mabel neemt en plaatst vaker mooie natuurfoto’s.

Paddenstoelen Mabel Insta Oktober 2020

Lees ook:

5x royal ladies op hoge hakken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram@ pcvanoranje, @eloisevanoranje, @koninklijkhuis, @mabel.vanoranje